Ajankohtaista kesällä 2023: Suomipop-festivaalin ja MM-rallin mukanaan tuomia pysäköintimuutoksia

Julkaistu 13.06.2023

Kesä 2023 on jo käynnissä, ja Jyväskylä täynnä tapahtumia! Jotkut tapahtumat tuovat erityiskäytäntöjä tiettyihin pysäköintikohteisiimme. Tähän uutiseen on koottu sellaiset, joista meillä on ennakkotietoa. Ota uutissivun linkki talteen, koska mahdollisten muutosten myötä tiedot päivitetään tälle sivulle.

Suomipop-festivaalin tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin

Suomipop-festivaali pidetään Lutakonaukiolla 13.-15.7.2023. Tästä johtuen P-Fortunakujan pysäköintialue on suljettu yleiseltä käytöltä 7.-17.7.2023. Jos käytössäsi on P-Fortunakujalla Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, voit sulkupäivinä pysäköidä maksuttomasti P-Paviljonki 1:ssä, P-Paviljonki 2:ssa, P-Matkakeskuksella tai P-Asemalla silloin, kun lyhytaikaiseen pysäköintiin on paikkoja vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä. Mikäli sinulla on ko. P-alueelle voimassaoleva kuukausikortti (pahvinen lupa ajoneuvon ikkunalla), voit halutessasi noutaa palvelupisteeltämme pysäköintilipukkeen, joka mahdollistaa sulkuaikana pysäköimisen edellä mainituissa P-taloissa silloin, kun kohteen paikkakapasiteetissa on tilaa.

Huomaathan, että P-Paviljonki 1:ssä 11.7. alkaen tapahtuman loppuun asti porrashuoneet A ja F ovat ainoat normaalisti käytössä olevat jalankulkuyhteydet, muut portaikot (B, C, D ja E) ovat vain hätäpoistumisteitä. Tuulikaappi K-Supermarket Lutakon suuntaan on avoinna normaalisti kaupan aukioloaikojen mukaisesti. P-Paviljonki 1:n sisäänajoväylältä katsottuna tilanne on oheisen karttakuvan mukainen.

Tapahtumakävijän kannattaa festarialueen alapuolella sijaitsevan P-Paviljonki 1:n mahdollisen ruuhkautumisen vuoksi huomioida myös seuraavaksi lähimpänä olevat pysäköintitalomme (P-Paviljonki 2, P-Matkakeskus, P-Asema, P-Sokos,…), kaikki ovat tuttuun tapaan avoinna 24/7, eikä kävelymatka tapahtumapaikalle liikaa kengänpohjia kuluta.

MM-rallin tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin / parking information concerning WRC Secto Rally Finland

P-Paviljonki 2

MM-rallin vuoksi P-Paviljonki 2 on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 31.7. – su 6.8.2023 (poikkeuksena Solo Sokos Hotel Paviljongin vieraat, mutta myös heitä suositellaan hyödyntämään P-Paviljonki 1:tä, P-Matkakeskusta ja P-Asemaa). Jos käytössäsi on P-Paviljonki 2:ssa Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, sinulle tulee ko. ajanjaksolle mahdollisuus pysäköidä P-Matkakeskukselle, P-Asemalle ja P-Kolmikulmaan ilman erillismaksua silloin, kun paikkoja on vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä. P-Paviljonki 2:n kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Matkakeskuksessa, P-Asemalla tai P-Kolmikulmassa silloin, kun paikkoja on vapaana.

Please note that parking slot P-Paviljonki 2 is closed from 31st of July to 6th of August because of WRC Secto Rally Finland. (This notification is not concerning the guests of the Solo Sokos Hotel Paviljonki, but they are also recommended to use P-Paviljonki 1, P-Matkakeskus and P-Asema).

 

P-Paviljonki 1

P-Paviljonki 1 on pysäköintiasiakkaidemme käytettävissä myös rallien aikana.

You can use a parking slot P-Paviljonki 1 normally during rally.

 

P-Harjunrinne

MM-rallin vuoksi P-Harjunrinne on suljettuna ma 24.7. – ke 9.8.2023. Jos käytössäsi on P-Harjunrinteellä Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, sinulle tulee ko. ajanjaksolle mahdollisuus pysäköidä P-Torille ilman erillismaksua silloin, kun paikkoja on vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä. Jos sinulla on P-Harjunrinteelle voimassa oleva kuukausikortti (pahvinen lupa ajoneuvon ikkunalla), voit noutaa palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipukkeen, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Torilla silloin, kun paikkoja on vapaana.

This parking area is closed for public use from 24th of July to 9th of August.

 

P-Fortunakuja

MM-rallin vuoksi P-Fortunakuja on suljettuna ma 31.7. – su 6.8.2023. Jos käytössäsi on P-Fortunakujalla Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, voit sulkupäivinä käyttää P-Matkakeskusta, P-Asemaa tai P-Kolmikulmaa maksuttomasti silloin, kun lyhytaikaiseen pysäköintiin on paikkoja vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä. P-Fortunakujan kuukausikorttilaisen (käytössäsi on pahvinen lupa ajoneuvon ikkunalla) on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin edellä mainituissa P-taloissa silloin, kun paikkoja on vapaana.

This parking area is closed for public use from 31st of July to 6th of August.

 

Sataman P-alue

P-alue on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 31.7. – su 6.8.2023.

Parking area near the harbour is closed for public use from 31st of July to 6th of August.

 

Takaisin ajankohtaisiin