Parkkietu

Yritys, palkitse asiakkaat ostoksista Parkkiedulla!Parkkietu-ohjelmaan osallistuminen on helppoa: ilmoittaudu mukaan ja halutessasi saat valmiin Parkkietu-materiaalipaketin, joka viestii asiakkaille, että yrityksenne myöntää ostoksista Parkkiedun. Tee asiakkaasi keskusta-asioinnista entistä houkuttelevampaa!

Näin parkkietu toimii

Yritys määrittelee itse hyvityksen, jonka antaa asiakkaille ostoksen yhteydessä. Yleisin etu on tunnin pysäköintiä vastaava hyvitys yrityksen tuotteista tai palveluista asiakkaille. Yritys voi itse vapaasti määritellä, antaako hyvityksen kaikista ostoksista, vai asettaako alarajan hinnalle, minkä jälkeen hyvityksen voi saada (esim. yli 15 euron ostoksista).

Parkkiedun voi esimerkiksi myöntää, jos asiakas näyttää Jyväs-Parkin pysäköintitalon lipuketta, kadunvarren pysäköintimittarin muistutusosaa tai mobiilisovelluksesta (EasyPark, eParking, Moovy, ParkMan) aktiivista pysäköintinäkymää.

 Alennuksen voi antaa suoraan ostoksen loppusummasta, tai tarjota asiakkaalle pysäköintitalossa käyviä arvokortteja. Lue lisää arvokorteista.

Jos yritykselläsi on jo pysäköintihyvitys käytössä, tai olette sellaisen ottamassa käyttöön, mutta ette vielä näy ohessa olevassa Parkkietu-joukossa, ilmoittakaa asiasta Timolle tai Hannulle. Myös listalta poistuminen onnistuu samojen yhteyshenkilöidemme kautta.

Ilmoita yrityksesi mukaan ottamalla yhteyttä:

Timo Kosonen
Viestintä- ja kehitysasiantuntija
040 031 6268


timo.kosonen@jyvas-parkki.fi

Hannu Leskinen
Toimitusjohtaja
040 765 3735

hannu.leskinen@jyvas-parkki.fi

Lataa Parkkietu-materiaaleja

Parkkietua myöntävät yritykset

K-Supermarket Lutakko
(Hyvitys koskee: P-Paviljongit)

Yliopiston Apteekki, Kauppakatu

(Hyvitys koskee: Jyväs-Parkin pysäköintikohteet)

Sokkari kauppakeskus

Pysäköidessäsi P-Sokos -parkkitalossa, Sokos, Mestarin Herkku, Hesburger, Tunninkuva, Stadium ja  The Body Shop hyvittävät ensimmäisen tunnin (2€), kun ostoksesi loppusumma on vähintään 15€.