Arvokortti

Arvokortti

Arvokortti on tietyn euromäärän arvoinen (yleensä 1–5 €) ja se käy automaattikassoille maksusta sille ladatun rahamäärän edestä. Tämä on mainio tuote esimerkiksi yrityksille, jotka haluavat ”sponsoroida” asiakkaidensa pysäköintiä.

Huom! Arvokortista ei saa vaihtorahaa, vaikka maksettavan pysäköinnin hinta olisi pienempi kuin kortin arvo.

Kortin tilaaminen

Kortin voit tilata joko tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 743 6830.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Verkkosivuilta tilatut kortit ovat noudettavissa palvelupisteeltämme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tilaa arvokortti

  • Esim. 50 kpl 1 €, 20 kpl 1.5 €, 10 kpl 2 € jne.
  • Käyttäjien tiedot

  • Täytä, jos tilaat yritysostajan roolissa.

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä. Maksua ei voida hyvittää myöskään sellaisissa tapauksissa, joissa P-talossa huoltotöiden, laitepäivitysten tai muiden vastaavien tilanteiden takia pysäköintijärjestelmät ja -laitteistot ovat tilapäisesti poissa käytöstä.

Tietoa korteista

Kortit ovat yleensä noudettavissa palvelupisteeltämme 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan kuitenkin, että emme laskuta alle 150 euron ostoja.

Kortti toimii maksuvälineenä valituissa P-taloissa, veloitus lyhytaikaistaksan mukaisesti.

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Syötä pysäköintilipuke pysäköintitalon automaattikassaan, kun olet poistumassa P-talosta. Kassa ilmoittaa näyttöruudulla pysäköintisi hinnan. Laita tämän jälkeen arvokortti automaattikassaan, jolloin pysäköintimaksu pienenee kortille ladatun rahamäärän verran. Huomaathan, että arvokortista ei saa vaihtorahaa, vaikka maksettavan pysäköinnin hinta olisi pienempi kuin kortin arvo. Jos arvokortin sisältö ei riitä pysäköintimaksuun, ylimenevän osan voi maksaa automaattikassaan rahalla (tai pankkikortilla, mikäli kassassa on EMV-kortinlukija). Kun olet maksanut, ota pysäköintilipuke mukaasi kassalta.

Lisää arvokortteja voit tilata palvelupisteeltämme.