Arvokortti

Arvokortti

Arvokortti on tietyn euromäärän arvoinen (yleensä 1–5 €) ja se käy automaattikassoille maksusta sille ladatun rahamäärän edestä. Tämä on mainio tuote esimerkiksi yrityksille, jotka haluavat ”sponsoroida” asiakkaidensa pysäköintiä.

Huom. Arvokortista ei saa vaihtorahaa, vaikka maksettavan pysäköinnin hinta olisi pienempi kuin kortin arvo. Arvokortti on vähitellen tuotetarjonnastamme poistuva tuotemuoto, ja esimerkiksi P-Arkkiin niitä ei voi tilata, koska kyseessä on jo lipukkeettoman pysäköinnin kohde.

Kortin tilaaminen

Arvokortteja voit tilata sähköpostitse palvelupisteeltämme. Lisää viestin otsikoksi Arvokorttitilaus ja kerro viestissäsi, a) missä P-taloissamme haluat korttien toimivan, b) kuinka monta ja minkä arvoisia kortteja tilaat (esim. 50 kpl 1 €, 20 kpl 1.5 €, 10 kpl 2 € jne.) sekä c) tilaajan yhteystiedot (yhteyshenkilön nimi ja/tai yritys, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Lähetä viesti osoitteeseen palvelu@jyvas-parkki.fi.

Tuotteet voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevalta palvelupisteeltämme. Tilatut kortit ovat noudettavissa yleensä viimeistään kahden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Lisätietoja

Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan kuitenkin, että emme laskuta alle 150 euron ostoja. Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %, hinnat voimassa toistaiseksi.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä. Maksua ei voida hyvittää myöskään sellaisissa tapauksissa, joissa P-talossa huoltotöiden, laitepäivitysten tai muiden vastaavien tilanteiden takia pysäköintijärjestelmät ja -laitteistot ovat tilapäisesti poissa käytöstä.

Syötä arvokortti pysäköintitalon automaattikassaan, kun olet poistumassa P-talosta. Kassa ilmoittaa näyttöruudulla pysäköintisi hinnan. Laita tämän jälkeen arvokortti automaattikassaan, jolloin pysäköintimaksu pienenee kortille ladatun rahamäärän verran. Huomaathan, että arvokortista ei saa vaihtorahaa, vaikka maksettavan pysäköinnin hinta olisi pienempi kuin kortin arvo. Jos arvokortin sisältö ei riitä pysäköintimaksuun, ylimenevän osan voi maksaa automaattikassaan rahalla (tai pankkikortilla, mikäli kassassa on EMV-kortinlukija). Kun olet maksanut, ota pysäköintilipuke mukaasi kassalta.