Jyväskylän Kankaan pysäköinti

Kankaan alueen pysäköintimahdollisuudet

Kankaan alueen pysäköintiratkaisut on valtaosaltaan keskitetty pysäköintitalo P-Pergamenttiin (Paperitehtaankatu 3) ja pysäköintitalo P-Arkkiin (Paperitehtaankatu 23), joihin on myytävänä erilaisia pysäköintituotteita. Hinnastot ja muut lisätiedot näet P-talojen omilta www-sivuilta.

Opaskartta

Huomaa

Alueella kiertävät Jyväskylän kaupungin pysäköinninvalvojat. Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä. Kadotetun lupakortin tilalle uuden kortin hankkiminen tapahtuu normaalihinnaston mukaisesti.

Kuukausilupakortit Luovan kampuksen opettajille, muulle kouluhenkilökunnalle ja opiskelijoille (P3-alue)

  • Opettajille / muulle kouluhenkilökunnalle 31 €/kk
  • Opiskelijoille 10 €/kk. Kun tulet ensimmäistä kertaa ostamaan Luovan kampuksen opiskelijoille tarkoitettua Kankaan P3-ulkoalueen pysäköintilupaa, huomaathan ottaa mukaasi voimassa olevan opiskelijakorttisi.

Lupakorttien myynti

Lupakortteja myy Jyväs-Parkki Oy:n palvelupiste osoitteessa Väinönkatu 8. Avoinna:

  • ma–to 8:00–16:30
  • pe 8:00–14:30.

Poikkeusaukioloajat ilmoitetaan facebook.com/jyvasparkki

Mahdolliset joukkotilaukset osoitteeseen palvelu@jyvas-parkki.fi. Viestiin mukaan tilattavien korttien lukumäärä ja tyyppi (opettaja, opiskelija jne.), aloitusajankohta ja kesto. Yhteystietoina kunkin henkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja auton rekisteritunnus. Koko tilauksen maksaminen noudon yhteydessä palvelupisteelle käteisellä tai kortilla.