Moovy – Enemmän kuin parkkipalvelu

Parkkeeraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Unohda parkkilipukkeet, kortit ja kassajonot! Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti sekä Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa että useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia. Yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voit hallinnoida kaikkia pysäköintitapoja. Tätä ei ole mahdollistanut vielä yksikään toinen sovellus Jyväskylässä.

Moovyn käyttäminen on helppoa ja sopii jokaiselle! Sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla ja lisätään auton/autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot. Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi aukeaa ja pysäköinti käynnistyy. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen käyttäjän ilmoittamalta maksukortilta. Aloita Moovylla parkkeeraaminen jo tänään!

Ajankohtaista loka-marraskuu 2021:

1.11.2021 alkaen voit tilata Moovy-sovelluksesta pysäköintisopimuksen, mikä tarjoaa aktiivisille pysäköijille helppouden ja edullisuuden tietyssä pysäköintikohteessamme samaan tyyliin kuin tähän saakka olet kuukausikorttia käyttämällä asioinut. Tutustu uudistukseen tarkemmin uutissivullamme.

Ajankohtaista kevät-kesä 2021:

Oletko vuokrannut Jyväskylän kaupungin Lutakon satamasta venepaikan*? Sinulla on mahdollisuus pysäköidä lähiympäristössä alueen lyhytaikaispysäköinnin hinnastoa edullisemmin Moovy-mobiilisovelluksella! Tutustu ensin tilausohjeeseen, ja mikäli homma etenee, käyttöohjeesta voit lukea tarkemmat tiedot. Katso myös kartasta Moovy-alueiden suuntaa antava sijainti. Huomaathan, että tuotteen käyttömahdollisuus satama-alueella alkaa 1.5.2021. (*Saatavilla 2 Moovy-sopimusoikeutta / venepaikka.)

Lataa sovellus

Helppo hallissa

Löydä sopivin pysäköintitalo ja pysäköi sujuvasti ilman lipukkeita, kortteja tai kassajonoja. Puomit avautuvat sisään- ja ulosajossa rekisteritunnuksesi perusteella. Pysäköintimaksut veloitetaan jälkikäteen joko yrityksen tai omalta maksukortiltasi.

Kätevä kadulla

Pysäköi kadunvarsilla vaivattomasti ilman kolikoita tai kortteja jälkiveloituksella. Voit aloittaa ja lopettaa pysäköinnit puhelimesi helppokäyttöisellä Moovy-sovelluksella.

Avoin hinnoittelussa

Maksat pysäköintimaksun lisäksi palvelumaksua vain 0,49 €/kerta. Palveluveloitus on maksimissaan 4,95 €/kalenterikuukausi. Näet kaikki pysäköinti- ja maksutietosi reaaliaikaisesti Moovy-sovelluksesta.

Näin Moovy toimii

Kadunvarsipysäköinnissä sovellus tunnistaa puhelimen GPS-paikannuksen avulla, mille pysäköintivyöhykkeelle auto on pysäköitynä. Pysäköintiajan voi valita itse ja sitä voi myös lyhentää tai pidentää tarpeen mukaan. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Android- ja iOS-puhelimiin. Moovyn palvelumaksu on 0,49€/pysäköinti, kuitenkin enintään 4,95 euroa kuukaudessa. Sovelluksen on tehnyt tamperelainen Finnpark yhteistyökumppaneidensa kanssa. Moovy on käytössä Jyväskylän lisäksi muun muassa Tampereella, Seinäjoella, Kuopiossa, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Sovellusta kehitetään koko ajan kattavammaksi palveluksi valtakunnallisesti ja näin tehdä pysäköinnistä entistäkin vaivattomampaa. Katso Moovy-kohteet kartalta.

Huom! Jos sinulla on käytössäsi kuukausi- tai vuosikortti tiettyyn pysäköintitaloomme tai jokin muu ns. perinteinen magneettiraitainen lipuketuotteemme (kongressikortti, tilikortti,…) ja olet ladannut Moovy-mobiilisovelluksen, muista poistaa sovelluksen Ajoneuvot-valikossa kameratunnistus pois käytöstä ennen kuin saavut kyseiseen pysäköintikohteeseen aikeenasi asioida ns. perinteisellä tavalla. Sama ohje pätee silloinkin, jos jostain syystä haluat asioida (puomillisessa) P-kohteessa niin, että sisäänajosta otat pysäköintilipukkeen ja maksat sen automaatikassaan ennen poistumista. Jos et huomannut tehdä edellä mainittua kameratunnistuksen poistamista ennen saapumista, ota yhteyttä viimeistään ulosajopuomin asiakaspalvelu-painikkeella.

Huomaathan, että Moovyllä aloitetun pysäköinnin ollessa käynnissä pysäköintitalon mahdollisesti lukossa olevien jalankulkuovien avaamiskoodi näkyy sovelluksessa pysäköintiajan alapuolella. Syötä kyseinen koodi ovilukijaan lukossa olevan oven avaamiseksi.