Tervetuloa Jyväskylään

Tapahtumakävijälle

Jyväskylä on todellinen tapahtumakaupunki, jossa riittää tekemistä ja nähtävää! Kesän rallihuumasta Paviljongin monipuolisiin messu- ja ammattitapahtumiin täältä löytyykin varmasti jokaiselle jotakin ympäri vuoden. Onneksi oman suosikkitapahtuman lisäksi myöskään tapahtumapaikkaa lähellä olevaa parkkiruutua ei enää nykyään tarvitse etsiä pitkään. Siitä pitävät huolen Lutakossa sijaitsevat P-Paviljonki 1 ja P-Paviljonki 2.

Jyväs-Parkki tarjoaa messu- ja tapahtumakävijöille modernit ja tilavat pysäköintipalvelut aivan Paviljongin messukeskuksen kupeessa. P-Paviljongeissa on yhteensä 860 autopaikkaa.

Mikäli kohdalle sattuu niin vilkas tapahtumapäivä, että P-Paviljonki 1 ja P-Paviljonki 2 ovat samanaikaisesti täynnä, junaraiteiden toisen puolen P-talot pelastavat päivän! Voit siis huoletta ajaa autosi parkkiin myös muihin läheisyydessä sijaitseviin P-taloihin joutumatta kuitenkaan liian kauas tapahtumapaikalta! Lähimmät P-talot voit tarkistaa messukävijän aluekartasta tai Kaikki pysäköintitalot -sivulta. Esimerkiksi P-Asema sijaitsee vain n. 500m kävelymatkan päässä Paviljongista. Laajemmin keskusta-alueen kulkuyhteyksiin yms. voit tutustua myös kaupungin liikennekartasta.

Hotellipysäköinti

Hotelli Verson asiakaspysäköintipaikat ovat P-Torin pysäköintitalon sisällä osoitteessa Yliopistonkatu 15, Jyväskylä. Ota sisäänajopuomilta pysäköintilipuke ja aja suoraan eteenpäin kohti seuraavaa puomia. Syötä pysäköintilipuke puomin avaamiseksi. Jatka eteenpäin ja seuraa opasteita, niin päädyt hotellin pysäköintitilaan. Osta vierailuusi sopivan mittainen pysäköinti hotellin vastaanotosta. Tämän jälkeen liikkuminen puomeista hoituu hotellista hankitulla lipukkeella.

Sokos Hotel Alexandran pysäköintipaikkana on P-Alexandra, joka sijaitsee hotellin takapihalla. Ajaminen alueelle on mahdollista sekä Asemakadulta että Väinönkadulta. P-Alexandran lyhytaikaishinnasto: Ensimmäinen alkava tunti 1,50€, toinen alkava tunti 1,50€, seuraavat alkavat tunnit á 1€ ja vuorokausi 16€.

Mitä tehdä Jyväskylässä?

Jyväskylän kaupunkikeskusta tarjoaa kompaktilla alueella kulttuuria, viihdettä ja ainutlaatuisia ravintolaelämyksiä, mutta edelleen myös kattavan valikoiman erikoisliikkeitä ja päivittäistavarakauppoja. Kaikki tämä on hiljattain koottu Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry:n ylläpitämälle sivustolle https://jyvaskylansydamessa.fi. Lisää sivu suosikkeihisi, niin pysyt ajan tasalla, mitä Jyväskylän sydämessä tapahtuu!

Hotellivieraalle

Hotellitarjonta Jyväskylässä on keskittynyt pitkälti kaupungin keskustan alueelle suoraan Keski-Suomen ytimeen. Hotellivierailijalle tarjoamme helposti löytyvät pysäköintipalvelut lähellä kaikkia keskusta-alueen hotelleja ja nähtävyyksiä. Lähde siis liikkeelle, pysähdy ja nauti ajastasi Jyväskylässä. Anna auton odottaa, me pidämme siitä hyvää huolta puolestasi!

Jyväskylän keskustan kaikki neljä parkkitaloamme, P-Asema, P-Matkakeskus, P-Tori ja P-Sokos, ovat vieraiden käytössä kellon- ja vuodenajasta huolimatta, ja tyhjä ruutu väsyneellekin hotellivieraalle löytyy takuulla nopeasti. Tämän takaavat yhteensä noin 1900 ydinkeskustan parhailla paikoilla sijaitsevaa autopaikkaa.

Matkailuautoilijalle

Matkailuautojen pysäköintipaikat löytyvät meillä Hannikaisenkadun P-Matkakeskuksesta, läheltä keskustan palveluita ja matkakeskuksen raide- ja linja-autoyhteyksiä. Myös matkailuautoille paikkoja riittää, sillä parkkitaloon mahtuvat kerralla jopa 17 karavaanaria kavereineen. Kuten kaikki Jyväs-Parkki-pysäköintitalot, myös P-Matkakeskus on auki kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Huom! Emme voi taata, että isoja ruutuja on kaikkina ajankohtina vapaana.