Kortit ja luvat / sopimukset

Pysäköintituotteet

Haluamme tehdä parkkeeraamisen mahdollisimman sujuvaksi ja siksi tuotevalikoimassamme on monia ratkaisuja erilaisiin pysäköintitarpeisiin. Lyhytaikaispysäköinti on aina mahdollista, mutta monissa tapauksissa jokin ohessa olevista vaihtoehdoista on edullisempi tai käytännöllisempi.

Huomaathan, että yksityisasiakkaiden kuukausituotteet P-taloon sekä ulkoalueille (P-Fortunakuja, P-Hannikainen, P-Harjunrinne) ovat 1.11.2021 alkaen tarjolla Moovy-sovelluksessa. Lue tästä uudistuksesta lisää uutissivultamme. Yritysasiakkaiden Moovy-sopimustuotteista löydät lisätietoja täältä. Kuukausittaisiin yö- ja viikonloppupysäköintituotteisiin Moovy on ainoa myyntikanava 19.4.2022 alkaen. Lisätietoja löytyy tuotekohtaisilta sivuilta.

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä. Maksua ei voida hyvittää myöskään sellaisissa tapauksissa, joissa P-talossa huoltotöiden, laitepäivitysten tai muiden vastaavien tilanteiden takia pysäköintijärjestelmät ja -laitteistot ovat tilapäisesti poissa käytöstä.

Pysäköintituotteiden tilaaminen

Korttimuotoisia pysäköintituotteita voit tilata joko pysäköintituotteen omalla sivulla olevalla tilauslomakkeella tai sähköpostitse palvelu@jyvas-parkki.fi. Lisätietoja tuotteistamme saat soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 743 6830. Moovy-tuotteiden osto ja hallinta hoituu sovelluksen Kaupan tai Moovy-Yritystilin kautta.

Pysäköintikortit voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Yritysasiakkaiden laskutus

Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan kuitenkin, että emme laskuta yksittäisiä, ostohetkestä alle 2 kk voimassa olevia pysäköintikortteja.