Ilta- ja yöajan kuukausikortti P-taloon

Ilta- ja yöajan kuukausikortti P-taloon

Kortti oikeuttaa pysäköimään arkisin klo 16:00–09:00 välisenä aikana ja viikonloppuisin (la, su) 24 h. Ilta- ja yöajan kuukausikortin hinta on 45 €/kk* (sis. alv. 24 %).

*Huom. Jos auto on pysäköitynä P-talossa edellä mainittujen aikojen ulkopuolella, näiden jaksojen pysäköintimaksut muodostuvat kohteen normaalin tuntihinnaston mukaisesti. Nämä maksut maksetaan P-talon automaattikassaan ennen ulosajamista.

Kortin tilaaminen

Pysäköintikortin voit tilata sähköpostitse osoitteesta palvelu@jyvas-parkki.fi. Ilmoita viestissäsi ainakin seuraavat tiedot: Missä pysäköintitalossa haluat kortin toimivan (vain yksi kohde/kortti), miten pitkän voimassaolon haluat kortille ja milloin haluat sen olevan ensimmäistä päivää voimassa. Laitathan mukaan myös yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero), niin me olemme sinuun tarvittaessa yhteyksissä ja ainakin ilmoitamme, milloin kortti on noudettavissa.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Maksuvaihtoehdot
Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan, että emme laskuta ostohetkestä alle 2 kk voimassa olevia pysäköintikortteja.