Yö- ja viikonloppupysäköinti P-taloon kk-sopimuksella

Ilta- ja yöajan kuukausikortti P-taloon

Huom! Lähes vastaavanlainen pysäköintituote on 19.4.2022 alkaen myynnissä vain Moovy-palvelun kautta. Moovy-sovelluksen voit ladata Google Play tai App Store -kaupasta. Sovelluksen Kauppa-valikosta löydät tuotteita kaupunkikohtaisesti. Ilta- ja yöajan kuukausikortin korvaava tuote on nimeltään yö- ja viikonloppusopimuspysäköinti. Korttimuotoisten tuotteiden käyttö on kuitenkin mahdollista nykyisen voimassaoloajan mukaisena täysin normaalisti. Eli vasta nykyisen kortin päättymisajan jälkeen tee osto Moovyn kautta.

Kortti / sopimus oikeuttaa pysäköimään ma-pe klo 16–09 välisenä aikana ja la-su klo 00-24. Ilta- ja yöajan kuukausikortin (yö- ja viikonloppusopimuspysäköinnin) hinta on 45 €/kk* (sis. alv. 24 %).

*Jos auto on pysäköitynä P-talossa edellä mainittujen aikojen ulkopuolella, näiden jaksojen (ma-pe klo 9-16) pysäköintimaksut muodostuvat kohteen normaalin pysäköintihinnaston mukaisesti.

Kortin tilaaminen

Pysäköintikortin voit tilata sähköpostitse osoitteesta palvelu@jyvas-parkki.fi. Ilmoita viestissäsi ainakin seuraavat tiedot: Missä pysäköintitalossa haluat kortin toimivan (vain yksi kohde/kortti), miten pitkän voimassaolon haluat kortille ja milloin haluat sen olevan ensimmäistä päivää voimassa. Laitathan mukaan myös yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero), niin me olemme sinuun tarvittaessa yhteyksissä ja ainakin ilmoitamme, milloin kortti on noudettavissa.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Maksuvaihtoehdot
Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan, että emme laskuta ostohetkestä alle 2 kk voimassa olevia pysäköintikortteja.