Kuinka toimin pysäköintitalossa?

  1. Aja pysäköintitalon sisäänajopuomin eteen.
  2. Ota puomilta olevasta automaatista pysäköintilipuke, niin puomi avautuu.
  3. Aja vapaaseen pysäköintiruutuun, pidä lipuke tallessa.
  4. Maksa pysäköintimaksu automaattikassaan ennen kuin noudat autosi.
  5. Maksettuasi sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa auto pois pysäköintitalosta. Mikäli rekisterintunnistusjärjestelmä ei automaattisesti avaa puomi, syötä lipuke puomilaitteeseen.

HUOM! Jos sinulla on Moovy käytössäsi, parkkeeraaminen on vielä helpompaa. Tällöin puomit avautuvat automaattisesti sekä tullessa että lähtiessä, etkä tarvitse erillisiä parkkilipukkeita. Käy lukemassa lisää Moovysta ja lataa se puhelimeesi nyt!

Pysäköinti omalla vastuulla.

Hyväksy evästeet, jotta voit katsoa videon.

Henkilöautot

Aivan ydinkeskustassa löytyy 7 pysäköintitaloa ja lähiympäristössä 3 lisää, joihin on helppo tulla. Lähestyessäsi pysäköintitaloa näet kadunvarrella sijaitsevista opasteista juuri sillä hetkellä vapaana olevien paikkojen määrän.

Matkailuautot

Kaupunkikierrokselle kävellen, mutta mihin asuntoauto? P-Matkakeskus Hannikaisenkatu 22:ssa tarjoaa isoille matkailuautoille 17 pysäköintitalopaikkaa (1. kerroksessa suurin sallittu korkeus 360 cm).

Huom! Emme voi taata, että isoja ruutuja on kaikkina ajankohtina vapaana.

Ongelmatilanteissa

Muistathan tulostaa kuitin heti maksutapahtumasi jälkeen
P-talojen automaattikassoissa on Kuitti-painike, ja maksusuorituksesta saa kirjallisen dokumentin, kun tätä nappia painaa heti maksutapahtuman jälkeen. Huomaathan, että kuitti ei tulostu automaattisesti, vaan nimenomaan Kuitti-painikkeella tilaamalla. Mikäli kuitin tulostamisessa on ongelmia, ota saman tien yhteys valvomoomme kassan pikapuhelinpainikkeella lisäohjeiden saamiseksi.

Apua pysäköintiongelmaan
Apua saat 24/7 automaattikassojen sekä sisään- ja ulosajojen yhteydessä olevilla Asiakaspalvelu-puhelinpainikkeilla. Voit myös soittaa joko palvelupisteellemme (puh. 020 743 6830) tai huoltomme vikapäivystykseen (puh. 020 743 6845). Omien päivystysaikojemme ulkopuolella sinua palvelee Finnpark Oy:n etävalvomo P-talojen pikapuhelinyhteyksillä tai numerossa (03) 387 8216.