P-Pergamentti

Saapuminen

Paperitehtaankatu 3

Avoinna 24H

Näytä Google Mapsissa

Lisätiedot

Autopaikkoja 622

Tasoja 7

Korkeus 250 / 230 cm

Rekisterikilven tunnistus

Maksutavat

  • Moovy-sovellus
  • Visa, Mastercard
  • Setelit 5-50 €
  • Kolikot 50 c, 1 €, 2 €

50 euron seteliä voi käyttää vain maksuihin, jotka ylittävät 40 euroa.

P-Pergamentti, taidetta tulvillaan

P-Pergamentissa on huomattava määrä arkkitehtuurista taidetta ulko- ja sisäpinnoilla. Kahta julkisivua peittää suuri, näyttävä ja pimeällä valaistu Kartastoja-taideteos, jonka ovat suunnitelleet kuvataiteilijat Helena Hietanen ja Jaakko Niemelä. Alueen historiaan ja luontoon liittyvien teemojen pohjalta suunnitellut sisätilat ovat taiteilija-arkkitehti Kaisa Berryn ja taidemaalari Päivi Latvalan kädenjälkeä. Käy lukemassa lisää P-Pergamentin suunnittelusta Betoniteollisuus ry:n sivuilla olevasta kattavasta tietopaketista.

 

Palvelu

Saapuminen: Huomaathan, että Kankaan alue kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Näin ollen P-Pergamentinkin ympäristössä voi olla nopeastikin muuttuvia liikennejärjestelyjä. Varmimmin pääset P-kohteeseen alueen työmaiden tilanteesta riippumatta Kankaan alueen ”alareunasta” (Rusokinkatu -> Paperitehtaankatu). Tilapäisten liikennejärjestelyjen yms. muutosten suhteen kannattaa havainnoida ympäristöä ja muun muassa liikennemerkkejä.

P-Pergamentin sisäänajokerros ja sen alapuoliset tasot ovat korkeudeltaan 250 cm. Sisäänajokerroksesta ylöspäin 230 cm.

Ilma-vesipiste
Rengaspaineen mittauksen ja tuulilasin pesun tee-se-itse–piste. Sijainti: 1b-porraskäytäväkopin vieressä.

Ilta- ja yöajan kuukausikortti 50,50 €/kk
Käyttömahdollisuus ma–pe klo 16–9 sekä la ja su 0–24. Näiden aikojen ulkopuolella hinta muodostuu lyhytaikaishinnaston mukaisesti. Huom. Vastaava tuote on nykyisin tarjolla vain Moovy-palvelun kautta. Jo ostetut kortit ovat käyttökelpoisia nykyisen voimassaoloaikansa mukaisesti. Lue lisää tästä aiheesta.

Työpaikkapysäköintikortti 56,00 €/kk
Käyttömahdollisuus ma–pe klo 6–18. Näiden aikojen ulkopuolella hinta muodostuu lyhytaikaishinnaston mukaisesti. Huom. Keväästä 2022 alkaen vastaava tuote on tarjolla vain Moovy-palvelun kautta. Aihetta on käsitelty 24/7-korttien osalta oheisessa uutisessamme, ja samat ohjeet ovat käyttökelpoisia myös tämän tuotteen kohdalla.

Lämmitys- / lataussähkön osto 3,6 kW:n eTolpasta 0,30 €/kWh
Käyttämiseen tarvitset älypuhelinsovelluksen. Lue lisää https://eparking.fi/fi/app tai lataa IGL: palvelukuvaus ja IGL: eTolpan ajastus applikaatiolla.

Omagon yhteiskäyttöauto autopaikalla nro 31, lue lisäinfo tästä.

Kassat ja maksaminen
P-Pergamentissa on automaattikassa, johon käyvät sekä kolikot, setelit että kortti. Korttimaksut onnistuvat kahdella automaattikassalla ja ulosajopuomeilla.

Hinnasto P-Pergamentti

P-TaloP-Pergamentti
1. alkava tunti1,5 €
2. alkava tunti1,5 €
Seuraavat alkavat tunnit á1 €/h
Vuorokausi*16 €/vrk
Kadotettu lipuke
5 € + pysäköintiajan mukainen hinta
Moovy-sopimuksetP-Pergamentti
24/7-sopimuspysäköinti (ent. kuukausikortti)79 €

Huom. 1.11.2021 alkaen yksityisasiakkaille kuukausituote on tarjolla Moovy-sovelluksessa, lue lisää muutoksesta. Yritysasiakkaille Moovy-sopimustuotteet ovat tarjolla Moovy-yritystilin kautta, katso lisätiedot

Kaikki pysäköintihintamme sisältävät ALV:n 24 %. Pysäköinti omalla vastuulla.

*Huom. Vuorokausihinta koskee vain yhtäjaksoista pysäköintiä. Jos poistut autolla pysäköintikohteesta ja palaat takaisin, pysäköintimaksu alkaa kertyä uudestaan 1. alkavasta tunnista jne. Jos pysäköinti kestää yli 24 tuntia, hinnan kertyminen jatkuu yksittäisinä alkavina
tunteina, kunnes kahden vuorokauden hinta (2 x yhden vuorokauden hinta) saavutetaan. Vastaavanlainen tuntihinnoittelu alkaa aina kokonaisen vuorokauden täyttyessä (48 h, 72 h jne.).

P-Pergamentti
Paperitehtaankatu 3
Jyväskylä, Suomi