P-Pergamentti

Saapuminen

Paperitehtaankatu 3

Avoinna 24H

Näytä Google Mapsissa

Lisätiedot

Autopaikkoja 622

Tasoja 7

Korkeus 250 / 230 cm

Rekisterikilven tunnistus

Maksutavat

  • Moovy-sovellus
  • Visa, Mastercard
  • Setelit 5-50 €
  • Kolikot 50 c, 1 €, 2 €

50 euron seteliä voi käyttää vain maksuihin, jotka ylittävät 40 euroa.

P-Pergamentti, taidetta tulvillaan

P-Pergamentissa on huomattava määrä arkkitehtuurista taidetta ulko- ja sisäpinnoilla. Kahta julkisivua peittää suuri, näyttävä ja pimeällä valaistu Kartastoja-taideteos, jonka ovat suunnitelleet kuvataiteilijat Helena Hietanen ja Jaakko Niemelä. Alueen historiaan ja luontoon liittyvien teemojen pohjalta suunnitellut sisätilat ovat taiteilija-arkkitehti Kaisa Berryn ja taidemaalari Päivi Latvalan kädenjälkeä. Käy lukemassa lisää P-Pergamentin suunnittelusta Betoniteollisuus ry:n sivuilla olevasta kattavasta tietopaketista.

 

Palvelu

Saapuminen: Huomaathan, että Kankaan alue kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Näin ollen P-Pergamentinkin ympäristössä voi olla nopeastikin muuttuvia liikennejärjestelyjä. Varmimmin pääset P-kohteeseen alueen työmaiden tilanteesta riippumatta Kankaan alueen ”alareunasta” (Rusokinkatu -> Paperitehtaankatu). Tilapäisten liikennejärjestelyjen yms. muutosten suhteen kannattaa havainnoida ympäristöä ja muun muassa liikennemerkkejä.

P-Pergamentin sisäänajokerros ja sen alapuoliset tasot ovat korkeudeltaan 250 cm. Sisäänajokerroksesta ylöspäin 230 cm.

Ilma-vesipiste
Rengaspaineen mittauksen ja tuulilasin pesun tee-se-itse–piste. Sijainti: 1b-porraskäytäväkopin vieressä.

Ilta- ja yöajan kuukausikortti 50,50 €/kk
Käyttömahdollisuus ma–pe klo 16–9 sekä la ja su 0–24. Näiden aikojen ulkopuolella hinta muodostuu lyhytaikaishinnaston mukaisesti. Huom. Vastaava tuote on nykyisin tarjolla vain Moovy-palvelun kautta. Jo ostetut kortit ovat käyttökelpoisia nykyisen voimassaoloaikansa mukaisesti. Lue lisää tästä aiheesta.

Työpaikkapysäköintikortti 56,00 €/kk
Käyttömahdollisuus ma–pe klo 6–18. Näiden aikojen ulkopuolella hinta muodostuu lyhytaikaishinnaston mukaisesti. Huom. Keväästä 2022 alkaen vastaava tuote on tarjolla vain Moovy-palvelun kautta. Aihetta on käsitelty 24/7-korttien osalta oheisessa uutisessamme, ja samat ohjeet ovat käyttökelpoisia myös tämän tuotteen kohdalla.

Lämmitys- / lataussähkön osto 3,6 kW:n eTolpasta 0,30 €/kWh
Käyttämiseen tarvitset älypuhelinsovelluksen. Lue lisää https://eparking.fi/fi/app tai lataa IGL: palvelukuvaus ja IGL: eTolpan ajastus applikaatiolla.

Omagon yhteiskäyttöauto autopaikalla nro 31, lue lisäinfo tästä.

Kassat ja maksaminen
P-Pergamentissa on automaattikassa, johon käyvät sekä kolikot, setelit että kortti. Korttimaksut onnistuvat kahdella automaattikassalla ja ulosajopuomeilla.

Hinnasto P-Pergamentti

P-TaloP-Pergamentti
1. alkava tunti1,5€
2. alkava tunti1,5€
Seuraavat alkavat tunnit á1€
Vuorokausi*16€
Kadotettu lipuke
5€ + pysäköintiajan mukainen hinta
Moovy-sopimuksetP-Pergamentti
24/7-sopimuspysäköinti (ent. kuukausikortti)79 €

Huom. 1.11.2021 alkaen yksityisasiakkaille kuukausituote on tarjolla Moovy-sovelluksessa, lue lisää muutoksesta. Yritysasiakkaille Moovy-sopimustuotteet ovat tarjolla Moovy-yritystilin kautta, katso lisätiedot

Kaikki pysäköintihintamme sisältävät ALV:n 24 %. Pysäköinti omalla vastuulla.

*Huom. Vuorokausihinta koskee vain yhtäjaksoista pysäköintiä. Jos poistut autolla pysäköintikohteesta ja palaat takaisin, pysäköintimaksu alkaa kertyä uudestaan alusta alkaen.

Seuraavat vuorokaudet yllä olevan hinnaston mukaisesti.

P-Pergamentti
Paperitehtaankatu 3
Jyväskylä, Suomi