P-Arkki on avattu!

Saapuminen

Paperitehtaankatu 23

Avoinna 24H

Lisätiedot

Autopaikkoja 540

Tasoja 7

Korkeus 250 / 230 cm

Rekisterikilven tunnistus

P-Arkki

P-Arkki on Kankaan alueen uusi pysäköintitalo, joka avattiin asiakkaille 15.8.2023 sekä lyhytaikaiseen* pysäköimiseen että sopimuspysäköinnin tuotteiden käyttökohteeksi. Moovyn sovelluksessa Kauppa-valikon alla on nyt myös P-Arkin sopimustuotteet tilattavissa. Yleistietoa ja ohjeistusta Moovyn sopimuspysäköinnistä niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin löydät täältä.

P-Arkissa on noin 540 autopaikan lisäksi lukittu, maksullinen pyöräparkki noin 100 polkupyörälle (10 €/pyörä/kk). Pyöräilijä voi halutessaan tilata sellaisen käyttösopimuksen, mikä sisältää varustekaapin ja sähköpyörän latausmahdollisuuden (15 €/pyörä/kk). Pyöräparkinkin sopimustuotteet löytyvät Moovyn sovelluksen Kauppa-valikosta. Huomaathan, että henkilökohtaisen ovenavaamiskoodisi pyöräparkkiin saat tekstiviestillä yleensä 1-2 arkipäivän sisällä sopimustilauksen tekemisestä. *Pyöräparkkiin tarvittavan kulkuluvan (asiakaskohtaisen ovikoodin) takia pyöräparkki ei sovellu yksittäiseen ja yllättävään pyörän pysäköintitarpeeseen, vaan vaatii edellä mainitun Moovy-sopimuksen tilaamisen.

P-Arkin jokainen parkkiruutu on varustettu eTolpan käyttömahdollisuudella, eTolppa on yhdessä ja samassa paketissa sähköauton latausasema sekä auton lämmitystolppa. Suurin osa näistä on teholtaan 3,6 kW (monille jo entuudestaan tuttu ratkaisu esimerkiksi P-Pergamentista). Lisäksi P-Arkissa on toistakymmentä parkkiruutua, joissa on tehokkaampi, 11 kW:n latausmahdollisuus. P-Arkissa on käytössä ruutukohtainen ”Tyhjä-Käytössä” valo-opastin. Punainen valo palaa, kun ruutuun on auto pysäköitynä ja vihreä valo palaa, kun ruutu on tyhjä.

P-Arkki on uuden ajan pysäköintitalo, jossa pysäköinti hoituu sekä lyhytaikaisessa että pidempiaikaisessa käytössä ilman pysäköintilipukkeita ja -kortteja. Myös maksuliikenne on nykyaikaistettu, eli P-Arkissa lyhytaikaiset pysäköinnit maksetaan Moovy-sovelluksella tai korttimaksulla.

Maksutavat

Huom. Kohteessa ei ole käteismaksumahdollisuutta.

Tuotteet ja palvelut

Saapuminen: Uusi P-Arkin pysäköintitalo löytyy helpoiten suuntaamalla Kympinkadulle, jos saavut Vapaaherrantien puolelta Kankaalle. Mikäli ajat Kankaalle ns. keskustan puoleiselta saapumisväylältä (Rusokinkatu), on Paperitehtaankatu hyvä perille johdattaja. Kannattaa huomata, että P-Arkin virallinen osoite Paperitehtaankatu 23 ei välttämättä vielä esimerkiksi Googlessa ohjaa täsmälleen oikeaan sijaintiin. Katso oheinen kuva sijaintitiedosta löytymisen helpottamiseksi. Huomaathan, että Kankaan alue kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Näin ollen ympäristössä voi olla nopeastikin muuttuvia liikennejärjestelyjä. P-Arkin sisäänajokerros ja sen alapuoliset tasot ovat korkeudeltaan 250 cm. Sisäänajokerroksesta ylöspäin puolestaan maksimikorkeutena on 230 cm.

Ilma-vesipiste
Rengaspaineen mittauksen ja tuulilasin pesun tee-se-itse–piste sijaitsee samassa kerroksessa kuin sisäänajo- ja poistumisajokaistat.

Lämmitys- / lataussähkön osto 3,6 kW:n eTolpasta 0,30 €/kWh ja 11 kW:n eTolpasta 0,40 €/kWh
Käyttämiseen tarvitset älypuhelinsovelluksen. Lue lisää https://eparking.fi/fi/app.

24/7-sopimuspysäköinti 79,00 €/kk
Käyttömahdollisuus ma-su klo 00-24. Tuote on tarjolla Moovy-palvelun kautta.

Arkisopimuspysäköinti (ns. työpaikkapysäköinti) 56,00 €/kk
Käyttömahdollisuus ma–pe klo 6–18. Näiden aikojen ulkopuolella hinta muodostuu lyhytaikaispysäköinnin hinnaston mukaisesti. Tuote on tarjolla Moovy-palvelun kautta.

Yöajan ja viikonloppujen kuukausisopimus 50,50 €/kk
Käyttömahdollisuus ma–pe klo 16–9 sekä la ja su 0–24. Näiden aikojen ulkopuolella hinta muodostuu lyhytaikaispysäköinnin hinnaston mukaisesti. Tuote on tarjolla Moovy-palvelun kautta.

Viikonloppusopimuspysäköinti 33,50 €/kk
Käyttömahdollisuus pe klo 16 alkaen ma klo 09 saakka. Näiden aikojen ulkopuolella hinta muodostuu lyhytaikaispysäköinnin hinnaston mukaisesti. Tuote on tarjolla Moovy-palvelun kautta.

 

 

Lyhytaikaisen pysäköinnin hinnasto P-Arkissa

P-TaloP-Arkki
1. alkava tunti1,5 €
2. alkava tunti1,5 €
Seuraavat alkavat tunnit á1 €/h
Vuorokausi*16 €/vrk

Kaikki pysäköintihintamme sisältävät ALV:n 24 %. Pysäköinti omalla vastuulla.

*Huom. Vuorokausihinta koskee vain yhtäjaksoista pysäköintiä. Jos poistut autolla pysäköintikohteesta ja palaat takaisin, pysäköintimaksu alkaa kertyä uudestaan 1. alkavasta tunnista jne. Jos pysäköinti kestää yli 24 tuntia, hinnan kertyminen jatkuu yksittäisinä alkavina
tunteina, kunnes kahden vuorokauden hinta (2 x yhden vuorokauden hinta) saavutetaan. Vastaavanlainen tuntihinnoittelu alkaa aina kokonaisen vuorokauden täyttyessä (48 h, 72 h jne.).

P-Arkki on avattu!
Paperitehtaankatu 23
Jyväskylä, Suomi