Kongressikortti

Kongressikortti

Kongressikortti on etukäteen ostettava pysäköintikortti, joka on voimassa määräajan. Se toimii halutessasi vaikka kaikissa Jyväs-Parkin pysäköintitaloissa. Kortista veloitetaan lyhytaikaistaksan mukainen hinta.

Kortin tilaaminen

Kortin voit tilata joko tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 743 6830.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Verkkosivuilta tilatut kortit ovat noudettavissa palvelupisteeltämme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tilaa kongressikortti

  • Kortin voimassaoloaika alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta. Kortista veloitetaan vuorokausitaksan mukainen hinta. Mikäli valitset kortin toimimaan useammassa eri P-talossa, hinta määräytyy kalleimman vuorokausitaksan mukaisesti.
  • Käyttäjien tiedot

  • Täytä, jos tilaat yritysostajan roolissa.

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä. Maksua ei voida hyvittää myöskään sellaisissa tapauksissa, joissa P-talossa huoltotöiden, laitepäivitysten tai muiden vastaavien tilanteiden takia pysäköintijärjestelmät ja -laitteistot ovat tilapäisesti poissa käytöstä.

Tietoa korteista

Kortit ovat yleensä noudettavissa palvelupisteeltämme 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €.

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Kortti on voimassa määräajan ja oikeuttaa yhden auton pysäköintiin kerrallaan. Voimassaoloajan päättymisen jälkeen voit maksaa ylimenevän ajan automaattikassaan.

Syötä kortti automaattiin sisään- ja ulosajopuomilla. Kortti on ohjelmoitu aukaisemaan puomi sisään- ja ulosajossa vuoronperään. Kortilla ei voi ajaa kahta kertaa peräkkäin sisään eikä kahta kertaa peräkkäin ulos.

Osa P-taloista on varustettu nosto-ovella, joka on yöaikaan suljettu. Sisäänajon ulkopuolella sijaitseva ovilukija mahdollistaa ympärivuorokautisen pysäköinnin kongressikortilla. Kortti syötetään ovilukijaan, jonka jälkeen nosto-ovi avautuu. Tämän jälkeen toimitaan samoin kuin normaalisti sisäänajossa.

Ongelmatilanteissa saat yhteyden valvomoon puomilaitteiden ja automaattikassojen pikapuhelinpainikkeen kautta.