Kuukausikortti -> kuukausisopimus yritysasiakkaille

Huom. Keväällä 2022 yritysasiakkaillekin kk-pysäköintituote tulee tarjolle Moovyn kautta.

Yritysasiakkaan kuukausikortin tilaaminen ja voimassaolo

Yritysasiakkaat voivat vielä toistaiseksi tilata entiseen malliin kuukausikortteja. Kortin voit tilata sähköpostilla palvelu@jyvas-parkki.fi. Tarvittaessa saat lisätietoja soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 020 743 6830. Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä kuukauden eteenpäin ja se oikeuttaa pysäköimään ympäri vuorokauden valitussa P-talossa. Kortin voi ostaa 1*-4 kuukaudeksi kerrallaan. Kortti lunastetaan etukäteen palvelupisteestä. Sähköpostilla tilatut kortit ovat noudettavissa palvelupisteeltämme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Huom. Tällä hetkellä loppuunmyydyt kohteet ovat: P-Cygnaeus.

Maksuvaihtoehdot
Pankki- / maksukortti noudon yhteydessä tai lasku. Laskutuslisä 7 €. *Huomaathan, että emme laskuta ostohetkestä alle 2 kk voimassa olevia pysäköintikortteja.

 

 

Yksityisasiakkaiden 24/7-sopimuspysäköinnin tuotteet Moovy-sovelluksessa 1.11.2021 alkaen

Huom. Yksityisasiakkaille kuukausipysäköinnin tuote on 1.11.2021** alkaen tarjolla vain Moovy-sovelluksessa, lue lisää uutisestamme. **Omatoiminen kk-kortin jatkaminen automaattikassoilla on mahdollista 30.11.2021 saakka.

Kortin käyttö

Kuukausikortin häiriöttömän käytön varmistamiseksi kortti tulee syöttää sekä sisään- että ulosajon yhteydessä. Mikäli P-talossa on rekisterintunnistusjärjestelmä ja käyttäjän rekisterinumero on ilmoitettu järjestelmäämme, puomi avautuu itsestään saavuttaessa ja poistuttaessa. Pysäköintikortti on pidettävä aina mukana P-talossa asioidessa. Silloin, kun rekisteritunnistusjärjestelmä on poissa käytöstä esimerkiksi huoltotöiden takia, asiointi onnistuu korttia käyttämällä. Jos luminen tai kurainen rekisterikilpi estää tunnistamisen, tällöinkin pääset sisään ja ulos kortin avulla. Käyttövirheestä peritään lyhytaikaistaksan mukainen hinta.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä. Maksua ei voida hyvittää myöskään sellaisissa tapauksissa, joissa P-talossa huoltotöiden, laitepäivitysten tai muiden vastaavien tilanteiden takia pysäköintijärjestelmät ja -laitteistot ovat tilapäisesti poissa käytöstä.

Rallien tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin

Huomautus P-Paviljonki 2 kuukausikorteista: MM-rallien vuoksi P-Paviljonki 2 on suljettuna. P-Paviljonki 2:n kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin keskustan P-taloissamme silloin, kun paikkoja on vapaana. Muutamien suurimpien, arkipäivinä järjestettävien messutapahtumien yhteydessä emme voi taata, että P-taloissa on vapaita paikkoja ruuhkaisimpina aikoina.