Tilikortti

Tilikortti

Tilikortti on palvelupisteellämme ladattava pysäköintirahakortti, joka toimii halutessasi vaikka kaikissa Jyväs-Parkin pysäköintitaloissa.

Kortti syötetään sisäänajossa puomiautomaattiin, jolloin automaatti näyttää jäljellä olevan rahamäärän ja puomi avautuu. Ulos ajaessasi sinun ei tarvitse käydä kassalla, vaan voit ajaa suoraan ulosajoon ja syöttää kortin puomilla. Jälleen näet automaatista korttiin jäljelle jääneen rahamäärän, veloitus lyhytaikaistaksojen mukaisesti.

Kortin tilaaminen

Kortin voit tilata joko tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 743 6830.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Verkkosivuilta tilatut kortit ovat noudettavissa palvelupisteeltämme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tilaa tilikortti

  • Käyttäjien tiedot

  • Täytä, jos tilaat yritysostajan roolissa.

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kortti on voimassa kaksi vuotta valmistus- / ostopäivästä, viimeinen voimassaolopäivä on merkitty korttiin. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä. Maksua ei voida hyvittää myöskään sellaisissa tapauksissa, joissa P-talossa huoltotöiden, laitepäivitysten tai muiden vastaavien tilanteiden takia pysäköintijärjestelmät ja -laitteistot ovat tilapäisesti poissa käytöstä.

Tietoa korteista

Kortit ovat yleensä noudettavissa palvelupisteeltämme 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan kuitenkin, että emme laskuta alle 150 euron ostoja.

Kortti toimii maksuvälineenä valituissa P-taloissa, veloitus lyhytaikaistaksan mukaisesti.

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Syötä kortti sisäänajossa puomiautomaattiin. Automaatti näyttää jäljellä olevan rahamäärän ja puomi avautuu. Ulos ajaessasi sinun ei tarvitse käydä kassalla, vaan voit ajaa suoraan ulosajoon ja syöttää kortin puomilla. Automaatti näyttää jäljelle jääneen rahamäärän. Mikäli kortti menee tyhjäksi, voit maksaa ylimenevän osuuden automaattikassaan.

Kortti on ohjelmoitu aukaisemaan puomi sisään- ja ulosajossa vuoronperään. Kortilla ei voi ajaa kahta kertaa peräkkäin sisään, eikä kahta kertaa peräkkäin ulos. Kortin häiriöttömän käytön varmistamiseksi työnnä se automaattiin myös sisään- ja ulosajopuomin ollessa pystyssä huollon tai korjauksen vuoksi.

Kortin voi uusia palvelupisteellämme. Ongelmatilanteissa saat yhteyden valvomoon puomilaitteiden ja automaattikassojen pikapuhelinpainikkeen kautta.