Tilikortti

Tilikortti

Huom (päivitetty 13.6.2023). Magneettiraitaiset tuotemuodot korvautuvat vähitellen mobiiliratkaisuilla. Tästä syystä uusien tilikorttien myynti P-kohteisiimme päättyy 30.6.2023. Jos sitä ennen vielä ostat tilikortin, niin sen voimassaoloaika on 6 kuukautta ostohetkestä, emmekä voi taata, että kaikki nykyiset P-kohteemme tunnistavat korttia koko voimassaoloajan. Tämä maininta koskee myös olemassa olevia tilikortteja.

Tilikortti on palvelupisteellämme ladattava pysäköintirahakortti, joka toimii halutessasi vaikka kaikissa Jyväs-Parkin pysäköintitaloissa.

Kortti syötetään sisäänajossa puomiautomaattiin, jolloin automaatti näyttää jäljellä olevan rahamäärän ja puomi avautuu. Ulos ajaessasi sinun ei tarvitse käydä kassalla, vaan voit ajaa suoraan ulosajoon ja syöttää kortin puomilla. Jälleen näet automaatista korttiin jäljelle jääneen rahamäärän, veloitus menee P-kohteen lyhytaikaispysäköinnin hinnaston mukaisesti. Mikäli kortti menee tyhjäksi kesken pysäköintijakson, voit maksaa ylimenevän osuuden automaattikassaan.

Kortti on ohjelmoitu aukaisemaan puomi sisään- ja ulosajossa vuoronperään. Kortilla ei voi ajaa kahta kertaa peräkkäin sisään, eikä kahta kertaa peräkkäin ulos. Kortin häiriöttömän käytön varmistamiseksi työnnä se automaattiin myös sisään- ja ulosajopuomin ollessa pystyssä huollon tai korjauksen vuoksi.

Kortin tilaaminen

Tilikortteja voit tilata sähköpostitse osoitteesta palvelu(a)jyvas-parkki.fi. Ilmoita tilausviestissäsi seuraavat tiedot: Missä P-taloissa haluat kortin toimivan? Kuinka monta korttia tarvitset? Mille rahasummalle kortin tai kortit haluat? Yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Palvelupisteemme henkilökunta on tarvittaessa sinuun yhteydessä tilauksesi etenemisestä.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme. Kortit ovat yleensä noudettavissa palvelupisteeltämme kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan kuitenkin, että emme laskuta alle 150 euron ostoja.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kortin viimeinen voimassaolopäivä on merkitty korttiin. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä. Maksua ei voida hyvittää myöskään sellaisissa tapauksissa, joissa P-talossa huoltotöiden, laitepäivitysten tai muiden vastaavien tilanteiden takia pysäköintijärjestelmät ja -laitteistot ovat tilapäisesti poissa käytöstä. Ongelmatilanteissa saat yhteyden valvomoon puomilaitteiden ja automaattikassojen pikapuhelinpainikkeen kautta.