Ulkoalueiden kuukausikortti / pysäköintilupa -> pysäköintisopimus

Yksityisasiakkaille ulkoalueen pysäköintilupaa vastaava tuote Moovy-sovelluksessa 1.11.2021 alkaen ja yritysasiakkaille 28.4.2022 alkaen

Yksityisasiakkaille kuukausipysäköinnin tuote P-Fortunakujalle, P-Hannikaiseen ja P-Harjunrinteelle on 1.11.2021 alkaen tarjolla vain Moovy-sovelluksessa, lue lisää uutisestamme. 28.4.2022 alkaen vastaava tuote on tarjolla vain Moovy-palvelun kautta myös yritysasiakkaille. Aihetta on käsitelty oheisessa uutisessamme.

P-Kankaan kk-lupien tilaaminen onnistuu vielä toistaiseksi sivun alaosasta löytyvällä tilauslomakkeella. Opiskelija, kun tulet ensimmäistä kertaa ostamaan Luovan kampuksen opiskelijoille tarkoitettua Kankaan P3-ulkoalueen pysäköintilupaa, huomaathan ottaa mukaasi voimassa olevan opiskelijakorttisi.

Tilaa ulkoalueiden kuukausikortti

  • KK slash PP slash VVVV
  • 12kk = vuosikortti
  • Käyttäjän tiedot

  • Jos tilaat useampia kortteja, syötä alle muiden käyttäjien tiedot muodossa Etunimi, Sukunimi, Puhelinnumero, Sähköpostiosoite, Rekisterinumero

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä.