Ulkoalueiden kuukausikortti / pysäköintilupa -> pysäköintisopimus

Yksityisasiakkaille ulkoalueen pysäköintilupaa vastaava tuote Moovy-sovelluksessa 1.11.2021 alkaen ja yritysasiakkaille 28.4.2022 alkaen

Yksityisasiakkaille kuukausipysäköinnin tuote P-Fortunakujalle, P-Hannikaiseen ja P-Harjunrinteelle on 1.11.2021 alkaen tarjolla vain Moovy-sovelluksessa, lue lisää uutisestamme. 28.4.2022 alkaen vastaava tuote on tarjolla vain Moovy-palvelun kautta myös yritysasiakkaille. Aihetta on käsitelty oheisessa uutisessamme. P-Kankaan lupien tilaaminen onnistuu vielä toistaiseksi sivun alaosasta löytyvällä tilauslomakkeella.

Kortin tilaaminen ja voimassaolo

Yritysasiakkaat voivat vielä toistaiseksi tilata entiseen malliin pysäköintilupia P-Fortunakujan, P-Hannikaisen ja P-Harjunrinteen pysäköintialueille (55 €/kuukausi/pysäköintilupa, hinta sisältää alv. 24 %). Kortin voit tilata sähköpostilla palvelu@jyvas-parkki.fi. Tarvittaessa saat lisätietoja soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 020 743 6830. Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme. Tilatut kortit ovat noudettavissa palvelupisteeltämme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Huom. Tällä hetkellä loppuunmyydyt kohteet ovat: P-Harjunrinne ja P-Hannikainen.

Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä kuukauden eteenpäin ja se oikeuttaa pysäköimään ympäri vuorokauden valitulla P-alueella. Kortin voi ostaa 1-4 kuukaudeksi kerrallaan. Kortti lunastetaan etukäteen palvelupisteestä.

Huom. Vapaan pysäköintiruudun olemassaoloa ei voida taata kaikkina ajankohtina. Esimerkiksi P-Harjunrinne ja P-Fortunakuja ovat usein kokonaan poissa käytöstä MM-rallien vuoksi erikseen tiedotettavana ajanjaksona. Tarkista tuorein ralli-info etusivumme uutisista, se julkaistaan aina sen jälkeen, kun rallien tuomat muutokset ovat tiedossamme.

Maksuvaihtoehdot

Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan, että emme laskuta ostohetkestä alle 2 kk voimassa olevia pysäköintikortteja.

Opiskelija, kun tulet ensimmäistä kertaa ostamaan Luovan kampuksen opiskelijoille tarkoitettua Kankaan P3-ulkoalueen pysäköintilupaa, huomaathan ottaa mukaasi voimassa olevan opiskelijakorttisi.

Tilaa ulkoalueiden kuukausikortti

  • KK slash PP slash VVVV
  • 12kk = vuosikortti
  • Käyttäjän tiedot

  • Jos tilaat useampia kortteja, syötä alle muiden käyttäjien tiedot muodossa Etunimi, Sukunimi, Puhelinnumero, Sähköpostiosoite, Rekisterinumero

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä.