Ulkoalueiden kuukausikortti

Voimassaolo

Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä kuukauden eteenpäin ja se oikeuttaa pysäköimään ympäri vuorokauden valitulla P-alueella. Kortin voi ostaa myös useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerrallaan. Kortti lunastetaan etukäteen palvelupisteestä.

Huom! Vapaan pysäköintiruudun olemassa oloa ei voida taata kaikkina ajankohtina. Esimerkiksi P-Harjunrinne ja P-Fortunakuja ovat kokonaan poissa käytöstä MM-rallien vuoksi erikseen tiedotettavana ajanjaksona. Tarkista ralli-infot täältä.

Kortin tilaaminen

Kortin voit tilata joko tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 743 6830.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Verkkosivuilta tilatut kortit ovat noudettavissa palvelupisteeltämme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Maksuvaihtoehdot

Yksityishenkilöille maksuvaihtoehtoina käteinen ja pankkikortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan, että emme laskuta ostohetkestä alle 2 kk voimassa olevia pysäköintikortteja.

Opiskelija, kun tulet ensimmäistä kertaa ostamaan Luovan kampuksen opiskelijoille tarkoitettua Kankaan P3-ulkoalueen pysäköintilupaa, huomaathan ottaa mukaasi voimassa olevan opiskelijakorttisi.

Tilaa ulkoalueiden kuukausikortti

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • 12kk = vuosikortti
  • Käyttäjän tiedot

  • Jos tilaat useampia kortteja, syötä alle muiden käyttäjien tiedot muodossa Etunimi, Sukunimi, Puhelinnumero, Sähköpostiosoite, Rekisterinumero

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä.