Ulkoalueiden kuukausikortti

Ulkoalueen pysäköintilupaa vastaava tuote Moovy-sovelluksessa 1.11.2021 alkaen

Kuukausipysäköinnin tuote P-Fortunakujan, P-Hannikaisen ja P-Harjunrinteen yksityisasiakkaille on 1.11.2021 alkaen tarjolla vain Moovy-sovelluksessa, lue lisää uutisestamme

Voimassaolo

Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä kuukauden eteenpäin ja se oikeuttaa pysäköimään ympäri vuorokauden valitulla P-alueella. Kortin voi ostaa myös useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerrallaan. Kortti lunastetaan etukäteen palvelupisteestä.

Huom. Vapaan pysäköintiruudun olemassa oloa ei voida taata kaikkina ajankohtina. Esimerkiksi P-Harjunrinne ja P-Fortunakuja ovat usein kokonaan poissa käytöstä MM-rallien vuoksi erikseen tiedotettavana ajanjaksona. Tarkista tuorein ralli-info etusivumme uutisista, se julkaistaan aina sen jälkeen, kun rallien tuomat muutokset ovat tiedossamme.

Kortin tilaaminen

Kortin voit tilata joko tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 743 6830.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Verkkosivuilta tilatut kortit ovat noudettavissa palvelupisteeltämme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Huom. Tällä hetkellä loppuunmyydyt kohteet ovat: P-Harjunrinne ja P-Hannikainen.

Maksuvaihtoehdot

Yksityishenkilöille maksutapana on pankki- / maksukortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan, että emme laskuta ostohetkestä alle 2 kk voimassa olevia pysäköintikortteja.

Opiskelija, kun tulet ensimmäistä kertaa ostamaan Luovan kampuksen opiskelijoille tarkoitettua Kankaan P3-ulkoalueen pysäköintilupaa, huomaathan ottaa mukaasi voimassa olevan opiskelijakorttisi.

Tilaa ulkoalueiden kuukausikortti

  • KK slash PP slash VVVV
  • 12kk = vuosikortti
  • Käyttäjän tiedot

  • Jos tilaat useampia kortteja, syötä alle muiden käyttäjien tiedot muodossa Etunimi, Sukunimi, Puhelinnumero, Sähköpostiosoite, Rekisterinumero

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 %.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä.