Ajankohtaista kesällä 2024: Isoimpien tapahtumien mukanaan tuomia pysäköintimuutoksia

Julkaistu 10.06.2024

Kesä 2024 on jo hyvässä vauhdissa, ja Jyväskylä todellakin täynnä toinen toistaan houkuttelevampia tapahtumiaTuttuun tapaan muutamat tapahtumista tuovat mukanaan erityiskäytäntöjä joihinkin pysäköintikohteisiimme. Tähän uutiseen on koottu sellaiset, joista meillä on ennakkotietoa. Ota uutissivun linkki talteen, koska mahdolliset muutostiedot päivitetään tälle sivulle.

Suomipop Festivaalin tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin

Suomipop Festivaali jammaillaan Lutakonaukiolla 11.-13.7.2024. Tästä johtuen P-Fortunakujan pysäköintialue on suljettu yleiseltä käytöltä ma 8.7. -ma 15.7.2024. Jos käytössäsi on P-Fortunakujalla Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, voit sulkupäivinä pysäköidä maksuttomasti P-Paviljonki 1:ssäP-Paviljonki 2:ssaP-Matkakeskuksella tai P-Asemalla silloin, kun lyhytaikaiseen pysäköintiin on paikkoja vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

Huomaathan, että P-Paviljonki 1:ssä lauantaista 6.7. alkaen tapahtuman loppuun asti porrashuoneet A ja F ovat ainoat normaalisti käytössä olevat jalankulkuyhteydet, muut portaikot (B, C, D ja E) ovat vain hätäpoistumisteitä. Tuulikaappi K-Supermarket Lutakon suuntaan on avoinna normaalisti kaupan aukioloaikojen mukaisesti. P-Paviljonki 1:n sisäänajoväylältä katsottuna tilanne on oheisen karttakuvan mukainen. (Huomioi samalla, että sataman ulkoparkkialueesta vain ns. kaakkoiskärki on tapahtuman aikana normaalisti käytettävissä. Sataman isompi P-alue on poissa käytöstä tapahtuman ja sen rakentamisen sekä purkamisen ajan.)

Tapahtumakävijän kannattaa festarialueen alapuolella sijaitsevan P-Paviljonki 1:n mahdollisen ruuhkautumisen vuoksi huomioida myös seuraavaksi lähimpänä olevat pysäköintitalomme (P-Paviljonki 2, P-Matkakeskus, P-Asema, P-Sokos,…), kaikki ovat tuttuun tapaan avoinna 24/7, eikä kävelymatka tapahtumapaikalle liikaa kengänpohjia kuluta.

MM-rallin tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin / parking information concerning WRC Secto Rally Finland

P-Paviljonki 2

MM-rallin vuoksi P-Paviljonki 2 on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 29.7. – su 4.8.2024 (poikkeuksena Solo Sokos Hotel Paviljongin vieraat, mutta myös heitä suositellaan hyödyntämään P-Paviljonki 1:täP-Matkakeskusta ja P-Asemaa). Jos käytössäsi on P-Paviljonki 2:ssa Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, sinulle tulee ko. ajanjaksolle mahdollisuus pysäköidä P-Matkakeskukselle, P-Asemalle ja P-Sokokselle ilman erillismaksua silloin, kun paikkoja on vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä. P-Paviljonki 2:n kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Matkakeskuksessa, P-Asemalla tai P-Sokoksella silloin, kun paikkoja on vapaana.

Please note that parking slot P-Paviljonki 2 is closed from 29th of July to 4th of August because of WRC Secto Rally Finland. (This notification is not concerning the guests of the Solo Sokos Hotel Paviljonki, but they are also recommended to use P-Paviljonki 1, P-Matkakeskus and P-Asema).

 

P-Paviljonki 1

P-Paviljonki 1 on pysäköintiasiakkaidemme käytettävissä myös rallien aikana.

You can use a parking slot P-Paviljonki 1 normally during rally.

 

P-Harjunrinne

MM-rallin vuoksi P-Harjunrinne on suljettuna ma 22.7. – ke 7.8.2024. Jos käytössäsi on P-Harjunrinteellä Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, sinulle tulee ko. ajanjaksolle mahdollisuus pysäköidä P-Torille ilman erillismaksua silloin, kun paikkoja on vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä. Jos sinulla on P-Harjunrinteelle voimassa oleva kuukausikortti (pahvinen lupa ajoneuvon ikkunalla), voit noutaa palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipukkeen, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Torilla silloin, kun paikkoja on vapaana.

This parking area is closed for public use from 22nd of July to 7th of August.

 

P-Fortunakuja

MM-rallin vuoksi P-Fortunakuja on suljettuna ma 29.7. – su 4.8.2024. Jos käytössäsi on P-Fortunakujalla Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, voit sulkupäivinä käyttää P-Matkakeskusta, P-Asemaa tai P-Sokosta maksuttomasti silloin, kun lyhytaikaiseen pysäköintiin on paikkoja vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

The parking area is closed for public use from 29th of July to 4th of August.

 

Lutakon sataman P-alue

Lähempänä Lutakonaukiota sijaitseva P-alueen osuus on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 29.7. – su 4.8.2024.

A part of the parking area located closer to Lutakonaukio is closed for public use from 29th of July to 4th of August.

Pesäpalloilun Itä – Länsi -tapahtuman ja Kuninkuusravien tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin

Lähtökohtaisesti Itä – Länsi Hippoksella 27.-30.6.2024 ja Kuninkuusravit Killerillä 26.-28.7.2024 eivät tuo muutoksia pysäköintikohteidemme aukioloaikoihin eikä käyttömahdollisuuksiin. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että myös ydinkaupunkialueella on todennäköisesti tavanomaista kesäviikonloppua vilkkaampaa, ja välttämättä kaikissa P-kohteissamme ei ruuhkahuippujen aikana ole vapaita paikkoja. Voit jo ennakkoon tutustua keskusta-alueen pysäköintipaikkavaihtoehtoihin esimerkiksi hyödyntäen kaupungin liikennekarttaa, pysäköintitalojemme www-esittelyjä tai yhdistelmäkarttakuvaa, johon on merkitty tällä sivulla mainittujen tapahtumien sijaintipaikat sekä Jyväs-Parkin pysäköintikohteita. (Yhdistelmäkartan tietolähteenä Jyväskylän karttapalvelu.)

Takaisin ajankohtaisiin