Pysähdy elämään... älä pysäytä elämää.

Pysähdy elämään... älä pysäytä elämää.

 • Tulossa Jyväskylään?

 • Katso pysäköintitalot lähellä Katso vapaat pysäköintipaikat

  Pysäköintitalot

  Kymmenen pysäköintitaloa ja tuhansia ruutuja Jyväskylän parhailla paikoilla.

  Kadunvarsipysäköinti

  Parkkeeraa auto helposti suoraan elämysten äärelle.

  Jyväs-Parkki – Pysähdy elämään.

  Suomen teillä on yli kolme miljoonaa henkilöautoa ja määrä kasvaa jatkuvasti. Keräydymme yhteen mukavamman, helpomman ja sosiaalisemman elämän äärelle. On paljon asioita, joita haluaisimme tehdä ja kokea kiireisen arjen keskellä. Jyväskylä tarjoaa kävijälleen unohtumattomia elämyksiä, joita vaalitaan pitkään.

  Me Jyväs-Parkilla haluamme auttaa ihmisiä pysähtymään elämän äärelle. Lähtemään liikkeelle, pistämään auton parkkiin ja ottamaan jalat alle. Haluamme tuoda joustavuutta ja helppoutta siirtymiin, kotoa töihin, kulttuurin ja ihmisten pariin. Me haluamme olla mukana elävöittämässä kaupunkikeskustaa sekä uusia asuin- ja elinympäristöjä. Siksi pyrimme sujuvoittamaan pysäköintiä erityisesti kaikissa niissä paikoissa, joissa on tärkeää ylläpitää elämän sykettä. Parkkitalojen avulla vapautamme tilaa autoilta ihmisille ja viihtyisälle elinympäristölle.

  Lähde siis liikkeelle, pysähdy ja nauti elämästäsi. Anna auton odottaa, me pidämme siitä hyvää huolta puolestasi!

  Moovylla parkkeeraat helpommin ja nopeammin

  Unohda parkkilipukkeet, kortit ja kassajonot! Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti sekä Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa että useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia. Yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voit hallinnoida kaikkia pysäköintitapoja. Tätä ei ole mahdollistanut vielä yksikään toinen sovellus Jyväskylässä.

  Moovyn käyttäminen on helppoa ja sopii jokaiselle! Sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla ja lisätään auton/autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot. Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi aukeaa ja pysäköinti käynnistyy. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen käyttäjän ilmoittamalta maksukortilta. Aloita Moovylla parkkeeraaminen jo tänään!

  Uutiset

  Uutiset

  P-Harjunrinne poissa käytöstä pe 2.6. – su 4.6.2023

  Lue lisää
  Uutiset

  P-Paviljonki 2:n alimmainen kerros Talvirallin park ferme -käytössä 3.-4.3.2023

  Lue lisää
  Uutiset

  Työpaikkailmoitus, tekninen päällikkö

  Lue lisää
  Uutiset

  Sähköpula ja hallitut sähkökatkot, vaikutukset pysäköintitaloihin

  Lue lisää
  Uutiset

  Tuotteiden hintamuutoksia 1.2.2023 alkaen

  Lue lisää
  Uutiset

  Hei sähköautoilija! Tiesitkö, että sähköauton lataaminen onnistuu monessa pysäköintitalossamme?

  Lue lisää
  Kaikki uutiset

  Facebook