Pysähdy elämään... älä pysäytä elämää.

Pysähdy elämään... älä pysäytä elämää.

Pysäköintitalot

Kymmenen pysäköintitaloa ja tuhansia ruutuja Jyväskylän parhailla paikoilla.

Kadunvarsipysäköinti

Parkkeeraa auto helposti suoraan elämysten äärelle.

Jyväs-Parkki – Pysähdy elämään.

Suomen teillä on yli kolme miljoonaa henkilöautoa ja määrä kasvaa jatkuvasti. Keräydymme yhteen mukavamman, helpomman ja sosiaalisemman elämän äärelle. On paljon asioita, joita haluaisimme tehdä ja kokea kiireisen arjen keskellä. Jyväskylä tarjoaa kävijälleen unohtumattomia elämyksiä, joita vaalitaan pitkään.

Me Jyväs-Parkilla haluamme auttaa ihmisiä pysähtymään elämän äärelle. Lähtemään liikkeelle, pistämään auton parkkiin ja ottamaan jalat alle. Haluamme tuoda joustavuutta ja helppoutta siirtymiin, kotoa töihin, kulttuurin ja ihmisten pariin. Me haluamme olla mukana elävöittämässä kaupunkikeskustaa sekä uusia asuin- ja elinympäristöjä. Siksi pyrimme sujuvoittamaan pysäköintiä erityisesti kaikissa niissä paikoissa, joissa on tärkeää ylläpitää elämän sykettä. Parkkitalojen avulla vapautamme tilaa autoilta ihmisille ja viihtyisälle elinympäristölle.

Lähde siis liikkeelle, pysähdy ja nauti elämästäsi. Anna auton odottaa, me pidämme siitä hyvää huolta puolestasi!

Hyväksy evästeet, jotta voit katsoa videon.

Moovylla parkkeeraat helpommin ja nopeammin

Unohda parkkilipukkeet, kortit ja kassajonot! Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti sekä Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa että useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia. Yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voit hallinnoida kaikkia pysäköintitapoja. Tätä ei ole mahdollistanut vielä yksikään toinen sovellus Jyväskylässä.

Moovyn käyttäminen on helppoa ja sopii jokaiselle! Sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla ja lisätään auton/autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot. Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi aukeaa ja pysäköinti käynnistyy. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen käyttäjän ilmoittamalta maksukortilta. Aloita Moovylla parkkeeraaminen jo tänään!

Uutiset

Uutiset

Ajankohtaista kesällä 2024: Isoimpien tapahtumien mukanaan tuomia pysäköintimuutoksia

Lue lisää
Uutiset

Jyväs-Parkin pysäköintikohteiden asiointimallit ja maksutavat nykyaikaistuvat laajalla rintamalla

Lue lisää
Uutiset

Sokkarin Shoppailujen aikana 18.-21.4.2024 P-Sokoksella ensimmäiset kaksi pysäköintituntia maksuttomasti Moovylla!

Lue lisää
Uutiset

Kadunvarsipysäköinnin hinta- ja vyöhykemuutokset käyttöön 1.2.2024

Lue lisää
Uutiset

Itsenäisyyspäivänä maksutonta pysäköintiaikaa P-Paviljongeissa

Lue lisää
Uutiset

Sairaala Novan kausirokotuspäivien maksuttomat pysäköinnit

Lue lisää
Kaikki uutiset

Facebook