Ajankohtaista kesällä 2022: Suomipop-festivaalin ja MM-rallin mukanaan tuomia pysäköintimuutoksia

Julkaistu 10.06.2022

Suomipop-festivaalin tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin

Kesä 2022 on Jyväskylässä täynnä uusia, mutta myös entuudestaan tuttuja tapahtumia! Suomipop-festivaali pidetään Lutakonaukiolla 14.-16.7.2022. Huomaathan, että P-Fortunakujan pysäköintialue on suljettu yleiseltä käytöltä 11.-18.7.2022. Mikäli sinulla on ko. P-alueelle voimassaoleva kuukausikortti (pahvilupa ajoneuvon ikkunalla), voit halutessasi noutaa palvelupisteeltämme sulkupäiville pysäköintilipukkeen, joka mahdollistaa pysäköimisen P-Paviljonki 1:ssä, P-Paviljonki 2:ssa, P-Matkakeskuksella tai P-Asemalla silloin, kun lyhytaikaiseen pysäköintiin on paikkoja vapaana näissä P-taloissa. Jos käytössäsi on P-Fortunakujalla Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, voit sulkupäivinä käyttää edellä mainittuja P-taloja maksuttomasti silloin, kun lyhytaikaiseen pysäköintiin on paikkoja vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

Huomaathan, että P-Paviljonki 1:ssä 12.7. alkaen tapahtuman loppuun asti porrashuone A on ainoana normaalisti käytössä olevana jalankulkuyhteytenä, muut portaikot (B, C, D, E ja F) ovat vain hätäpoistumisteitä. Tuulikaappi K-Supermarket Lutakon suuntaan on avoinna normaalisti kaupan aukioloaikojen mukaisesti. P-Paviljonki 1:n sisäänajoväylältä katsottuna tilanne on oheisen karttakuvan mukainen.

Tapahtumakävijän kannattaa festarialueen alapuolella sijaitsevan P-Paviljonki 1:n mahdollisen korkean täyttöasteen vuoksi huomioida myös seuraavaksi lähimpänä olevat pysäköintitalomme (P-Paviljonki 2, P-Matkakeskus, P-Asema, P-Sokos, P-Kolmikulma,…), kaikki ovat tuttuun tapaan avoinna 24/7.

MM-rallin tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin / parking information concerning WRC Secto Rally Finland

P-Paviljonki 2

MM-rallin vuoksi P-Paviljonki 2 on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 1.8. – su 7.8.2022 (poikkeuksena Solo Sokos Hotel Paviljongin vieraat, mutta myös heitä suositellaan hyödyntämään P-Paviljonki 1:tä, P-Matkakeskusta ja P-Asemaa). P-Paviljonki 2:n kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Matkakeskuksessa, P-Asemalla tai P-Kolmikulmassa silloin, kun paikkoja on vapaana. Jos käytössäsi on P-Paviljonki 2:ssa Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, sinulle tulee ko. ajanjaksolle automaattisesti mahdollisuus pysäköidä edellä mainittuihin P-taloihin ilman erillismaksua silloin, kun paikkoja on vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

Please note that parking slot P-Paviljonki 2 is closed from 1st of August to 7th of August because of WRC Secto Rally Finland. (This notification is not concerning the guests of the Solo Sokos Hotel Paviljonki, but they are also recommended to use P-Paviljonki 1, P-Matkakeskus and P-Asema).

 

P-Paviljonki 1

P-Paviljonki 1 on pysäköintiasiakkaidemme käytettävissä myös rallien aikana.

You can use a parking slot P-Paviljonki 1 normally during rally.

 

P-Harjunrinne

MM-rallin vuoksi P-Harjunrinne on suljettuna ma 25.7. – ke 10.8.2022. P-Harjunrinteen kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Torilla silloin, kun paikkoja on vapaana. Jos käytössäsi on P-Harjunrinteellä Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, sinulle tulee ko. ajanjaksolle automaattisesti mahdollisuus pysäköidä P-Torille ilman erillismaksua silloin, kun paikkoja on vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

This parking area is closed for public use from 25th of July to 10th of August.

 

P-Fortunakuja

MM-rallin vuoksi P-Fortunakuja on suljettuna pe 29.7. – su 7.8.2022. P-Fortunakujan kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Asemalla, P-Matkakeskuksessa tai P-Kolmikulmassa silloin, kun paikkoja on vapaana. Jos käytössäsi on P-Fortunakujalla Moovyn 24/7-sopimuspysäköinti, voit sulkupäivinä käyttää edellä mainittuja P-taloja maksuttomasti silloin, kun lyhytaikaiseen pysäköintiin on paikkoja vapaana. Tämä etu tulee automaattisesti Moovy-sopimustuotteellesi, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

This parking area is closed for public use from 29th of July to 7th of August.

 

Sataman P-alue

P-alue on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 1.8. – su 7.8.2022.

Parking area near the harbour is closed for public use from 1st of August to 7th of August.

 

Takaisin ajankohtaisiin