Neste Rally Finland 2019 info

Julkaistu 16.07.2019

Rallien tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin / parking information conserning WRC Rally Finland

P-Paviljonki 2

MM-rallien vuoksi P-Paviljonki 2 on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 29.7. – su 4.8.2019 (poikkeuksena Paviljonki-hotellin vieraat). P-Paviljonki 2:n kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin keskustan P-taloissamme* silloin, kun paikkoja on vapaana. *P-Kolmikulma, P-Matkakeskus tai P-Asema.

Please note that parking slot P-Paviljonki 2 is closed from 29th of July to 4th of August because of WRC Rally Finland. (This notification is not conserning the guests of the Paviljonki-hotel.)

P-Paviljonki 1

Porraskäytävät B ja C toimivat vain hätäpoistumisteinä su 28.7. – su 4.8.2019 välisenä aikana.

Stairways B and C serve just as emergency exits from 28th of July to 4th of August.

P-Harjunrinne

MM-rallien vuoksi P-Harjunrinne on suljettuna ma 22.7. – ti 6.8.2019. P-Harjunrinteen kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Torilla tai P-Cygnaeuksessa silloin, kun paikkoja on vapaana.

P-Fortunakuja

Huomautus P-Fortunakuja kuukausikorteista: MM-rallien vuoksi P-Fortunakuja on suljettuna la 27.7. – su 4.8.2019. P-Fortunakujan kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Asemalla, P-Matkakeskuksessa tai P-Kolmikulmassa silloin, kun paikkoja on vapaana.

Sataman P-alue

P-alue on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 29.7. – su 4.8.2019.

Parking area near the harbour is closed for public use from 29th of July to 4th of August.

Takaisin ajankohtaisiin