Kadunvarsipysäköinti

Parkkeeraa auto helposti elämysten äärelle.

Keskustaan shoppailemaan, elokuviin tai ystävän kanssa kahville? Jyväs-Parkin asiakkaana parkkeeraat autosi parkkitalojen lisäksi myös kadunvarsille kaupungin parhailla paikoilla. Kadunvarsipysäköinti on jaettu kahteen taksavyöhykkeeseen. Tarkat tiedot ja maksuautomaattien paikat näet Jyväskylän keskustan liikennekartasta.

Sairaala Novan ja Kyllön pysäköintipaikat

Pysäköintituotteet

Tilaa ulkoalueiden pysäköintiluvat kätevästi tilauslomakkeellamme.

Huomioita

  • Matkakeskus: Saattopysäköinti, enintään 1 h (Taksavyöhyke 1)
  • P-Kyllössä voit käyttää Moovy-sovellusta

Käyttäessäsi esimerkiksi EasyParkia tai ParkMania, tarkista aluekoodi pysäköintimittarin opasteesta. Automaattiseen sijaintitietoon perustuva koodin käyttö voi rajatapauksissa tuoda väärän alueen.

Vyöhykkeiden hinnasto

Vyöhyke1. Vyöhyke
Maksulliset ajatArk. 8-20, La 8-16
1. tunti2 €
2. tunti2 €
3. tunti2 €
4. tunti 2 €
Seuraavat tunnit2 €
Vuorokausi24 €
Lauantai16 €
Sunnuntai
Vyöhyke2. Vyöhyke
Maksulliset ajatArk. 8-18, La 8-16
1. tunti2 €
2. tunti1 €
3. tunti1 €
4. tunti 1 €
Seuraavat tunnit0,5 €
Vuorokausi8 €
Lauantai7 €
Sunnuntai
VyöhykeP2 ulkoalue
Maksulliset ajat24 h
1. tunti1 €
2. tunti1 €
3. tunti1 €
4. tunti 1 €
Seuraavat tunnit1 €
Vuorokausi10 €
Lauantai10 €
Sunnuntai 10 €
VyöhykeKyllö
(Moovy-sovellus käytössä)
Maksulliset ajat24 h
1. tunti1 €
2. tunti1 €
3. tunti1 €
4. tunti 0,5 €
Seuraavat tunnit0,5 €
Vuorokausi7 €
Lauantai5 €
Sunnuntai 1 €
VyöhykeKangas
Maksulliset ajat24 h
1. tunti1 €
2. tunti1 €
3. tunti1 €
4. tunti 1 €
Seuraavat tunnit1 €
Vuorokausi12 €
Lauantai12 €
Sunnuntai 12 €

Maksutavat

Kaikki pysäköintihintamme sisältävät ALV:n 24 %.

Kolikot ja kortit

Kolikot 20 snt, 50 snt, 1 €, 2 €. Lisäksi osassa kadunvarsiautomaatteja on mahdollista maksaa sirullisella pankki- tai luottokortilla.

Invapysäköinti

Tieliikennelain mukaisesti pysäköinti voimassa olevan invaluvan omistajille on maksutonta julkisten alueiden kadunvarsien pysäköintipaikoilla. Muista pitää invalupa näkyvällä paikalla! P-taloissa pysäköinti tapahtuu normaalihinnaston mukaisesti.

Marraskuun 2020 alusta alkaen maksat eParking-sovelluksella pysäköinnin suoraan autostasi myös Jyväskylässä. Pysäköinnin maksaminen on helppoa ja se onnistuu muutamalla painalluksella. Sovellukseen rekisteröidytään sähköpostilla ja lisätään auton rekisteritunnus sekä maksukortin tiedot. Sovelluksella pystyy myös lisäämään pysäköintiaikaa kätevästi.

Lue lisää eParkingista ja liity yli 100 000 käyttäjän joukkoon jo tänään

Unohda parkkilipukkeet, kortit ja kassajonot! Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti sekä Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa että useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia. Yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voit hallinnoida kaikkia pysäköintitapoja. Tätä ei ole mahdollistanut vielä yksikään toinen sovellus Jyväskylässä.

Sovellukseen kirjaudutaan asiakkaaksi puhelinnumerolla ja lisätään auton/autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot. Ajettaessa pysäköintitaloon kamerajärjestelmä tunnistaa auton rekisterikilven, puomi aukeaa ja pysäköinti käynnistyy. Kun auto ajetaan ulos, puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti päättyy. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut jälkikäteen käyttäjän ilmoittamalta maksukortilta.

Kadunvarsipysäköinnissä sovellus tunnistaa puhelimen GPS-paikannuksen avulla, mille pysäköintivyöhykkeelle auto on pysäköitynä. Pysäköintiajan voi valita itse ja sitä voi myös lyhentää tai pidentää tarpeen mukaan.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Android– ja iOS-puhelimiin. Moovyn palvelumaksu on 0,49€/pysäköinti, kuitenkin enintään 4,95 euroa kuukaudessa.

Lue lisää ja lataa Moovy puhelimeesi nyt!

Nopein ja helpoin tapa pysäköidä lähes 1000 kaupungissa ympäri Eurooppaa. EasyPark-pysäköintisovelluksella voit maksaa, aloittaa, jatkaa ja lopettaa pysäköinnin, sekä löytää vapaan parkkipaikan tekoälyyn perustuvan FIND-navigaattorin avulla. EasyPark-sovellus kattaa 100%:sesti kadunvarsipysäköinnin Suomen kaupungeissa ja useita satoja yksityisiä pysäköintialueita sekä halleja.

Kuinka EasyPark toimii? Lataa PDF! Lisätietoja löydät EasyParkin nettisivuilta.

ParkMan on yhteisöpohjainen pysäköintisovellus. Sovelluksessa näet muiden käyttäjien ilmoittamat vapaat parkkiruudut sijaintisi perusteella, reaaliajassa. Kun lopetat pysäköinnin, veloitus päättyy. Maksat vain käyttämistäsi minuuteista, vaikka olisitkin valinnut pidemmän ajan aloittaessasi pysäköinnin.

Kuinka ParkMan toimii? Lataa PDF tai lue lisää ParkManin sivuilta.